Terkini

PENGAWAL RELA RAYA

From: mohd zaidi <qayum_68@yahoo.com>

 

MESYUARAT KESELAMATAN RAYA TELAH DIADAKAN DI SMK BSP PADA 14 OGOS 11 JAM 10 PAGI RAMAI WAKIL SKIM TIDAK HADIR DAN INI MENYUKARKAN MEMBUAT KEPUTUSAN KOLEKTIF. RESOLUSI UTAMA YANG TELAH DICAPAI ADALAH SPT BERIKUT:
 
A. PENGAWAL RAYA DI SKIM MASING-MASING ADALAH URUSAN SENDIRI. NAMUN KEPADA SESIAPA YANG MASIH MENCARI PERKHIDMATAN TERSEBUT BOLEH MENGHUBUNGI RELA BSP (SUFIAN)- 017- 6050229.

 
B. SATU TIM RELA AKAN DITUBUHKAN DIPERINGKAT INDUK BSP YANG AKAN MENGAWAL MULAI 26 OGOS- 4 SEPT 11 (10 HARI). BAYARAN KEPADA RELAH TERSEBUT AKAN DIBUAT HASIL KUTIPAN DARI SKIM-SKIM YANG TERLIBAT.

C.    JUMLAH BAYARAN UNTUK 10 HARI ADALAH RM 8400.00 MAKA DIBAHAGI DENGAN 14 SKIM. MAKA SETIAP SKIM PERLU MEMBAYAR RM600.00 SAHAJA ( RM2.50 SEJAM).

D.     BAYARAN PERLU DIMASUKKAN KE DALAM AKAUN PERSATUAN BSP INDUK SEBELUM 25 OGOS 11.

E.    PENGAWAL AKAN MEMBUAT RONDAAN DI SEMUA SKIMYANG MEMBUAT BAYARAN SETIAN 30 MINIT. DUA KUMPULAN RONDAAN BERPUSAT DI KAWASAN HAJI TAPAH  IAITU 2 ORANG SATIAP KUMPULAN AKAN MEMBUAT RONDAAN BERMOTOR. SIANG DAN MALAM. MEREKA JUGA AKAN BERHUBUNG TERUS DENGAN POS HADAPAN B HEIGHT DAN BALAI POLIS. BUTIR-BUTIR TERPERINCI AKAN DI BERIKAN SECARA BERASINGAN.

F.  MOHON KERJASAMA DARI SEMUA SKIM UNTUK MENJELASKAN BAYARAN SEBERAPA SEGERA YANG BOLEH BAGI MEMBANTU PIHAK BIRO KESELAMATAN UNTUK MEMBUAT KEPUTUSAN DAN PERANCANGAN SERTA KOORDINASI DENGAN PENGAWAL.

__

0 comments:

Entri Terkini

Malinglist Terkini

Related Posts with Thumbnails

Kalendar

Maklumat Setempat

Pihak Berkuasa Berkaitan

Malaysiakini

Berita Harian

ESPNsoccernet