Terkini

Respond Kaji Selidik Sangat Menyedihkan

Selepas hampir seminggu kaji selidik ini dimuat naikkan, respondnya sangat menyedihkan (5 respond, 2 sukarelawan).

Oleh itu saya berharap warga BSP dapat membantu menyempurnakan kaji selidik dibawah yang tak sampai pun 5 minit mengisinya.

Ini bagi mendapat feedback daripada warga BSP dan mengelakkan persatuan buat kerja 'Syok sendiri'.

Saya masih positif yang ramai lagi warga BSP yang belum berkesempatan dan esok cuti Wesak sangat sesuai bagi yang belum mengisinya.

Yang berharap dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih,

Khairil Anuar
Ketua, Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
khaiatbsp[at]gmail.com

---------- Forwarded message ----------


Persatuan Penduduk Bandar Seri Putra (PPBSP) yang disertai oleh gabungan persatuan penduduk skim-skim atau taman-taman di Bandar Seri Putra baru sahaja ditubuhkan pada Januari 2011.


Bagi pihak Biro Sukan dan Rekreasi saya ingin menjemput mana-mana individu yang ingin menyumbang dan membantu dalam mengerakkan biro ini. Sila isikan maklumat berkenaan bagi memudahkan perhubungan. Maklumat lanjut, sila emailkan kepada khaiatbsp[at]gmail.com. Semoga bantuan anda akan mengaktifkan biro ini. Sekian, terima kasih.Disamping itu, kami dari "Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP" ingin mendapatkan makluman daripada warga Bandar Seri Putra (BSP) untuk merancang aktiviti sukan dan rekreasi BSP. Oleh itu dapatlah kiranya tuan/puan membantu melengkapkan tinjauan dibawah ini. Diharap dengan ini aktiviti yang dirancang akan memenuhi cita rasa tuan/puan. Maklumbalas tuan/puan penduduk Bandar Seri Putra kami hargai dan diucapkan terima kasih.


Khairil Anuar
Ketua, Biro Sukan dan Rekreasi, PPBSP
khaiatbsp[at]gmail.com

0 comments:

Malinglist Terkini

Related Posts with Thumbnails

Kalendar

Maklumat Setempat

Pihak Berkuasa Berkaitan

Malaysiakini

Berita Harian

ESPNsoccernet