Terkini

[SYOK'2011] Perubahan Masa bagi Bengkel Coklat

Atas sebab yang tidak dapat dielakkan, bengkel coklat diganjakkan ke sebelah petang 2-5 petang. Ini untuk memberi laluan kepada pendaftaran kelas renang pada pagi tersebut. Bagi pihak penganjur, kami memohon maaf atas perubahan ini.

Bagi yang ingin mendaftar untuk kedua-dua program ini (serta program lain) bolehlah membuat pendaftaran dan bayaran di sini:

Pendaftaran

==================================

Bengkel Membuat Coklat untuk kanak-kanak dan remaja.

Antara objektif bengkel ini adalah memberi pendedahan kepada anak-anak asas masakan coklat. Di samping dapat memenuhi masa cuti sekolah mereka, sudah tentu mereka seronok melakukan aktiviti diluar daripada apa yang dipelajari disekolah. Ini sudah tentu meningkatkan kreativiti dan keyakinan anak-anak. Mungkin juga mereka boleh diketengahkan untuk program masakan Master Chef Malaysia versi Kanak-kanak (jika diadakan nanti).

Tarikh: 3 Disember 2011 (Sabtu)
Masa: 2.00 – 5.00 petang (3 jam) - KEMAS KINI
Tempat: Surau As-Syakirin
Yuran : RM50 seorang.
Perincian: Kelas compound sahaja. Kelas diajar secara 'hands-on'. Penerangan tentang jenis-jenis coklat. Teknik mencairkan coklat compound. Antara jenis coklat yang akan dibuat: Pelbagai jenis PRALIN COMPOUND DGN INTI @ FILING, Coklat truffle,  LOLLICHOC, coklat bar. *** Bahan dan peralatan di sediakan.
Trainer: Puan Azlina. Menceburi bidang bakery sejak 4 tahun lalu. Bermula di rumah dan seterusnya berkembang ke sebuah kedai di Bangi.

Pendaftaran

Antara coklat yang boleh dihasilkan:Bagi memudahkan urusan pendaftaran, semua peserta yang telah dan belum mendaftar secara SMS sebelum ini diharap dapat mengisikan borang dibawah serta dapat membuat bayaran kepada akaun yang tertera pada borang tersebut.

Terima kasih.

Borang Pendaftaran

============================================


PROGRAM KELAS BERENANG (KOLEJ KOMUNITI/PER PENDUDUK BDR SERI PUTRA)Sesiapa yang masih berminat utk belajar berenang boleh membuat pendaftaran:

Pada : HARI SABTU 3/12/201 (16 Jam kelas berenang 4 jam kelas CPR)

TEMPAT: BUKIT MAHKOTA CLUB HOUSE.

PUKUL : 8.00 pagi.

Bayaran pendaftaran : RM 50.00 shj. Kelas akan bermula pada hari itu juga.

Sesiapa yang belum ada baju boleh dibeli pada hari tersebut (ADA DIJUAL)

Jadual akan diberikan pada hari pendaftaran.

Perserta : 25 org (Tempat terhad, pemohon awal dan berminat saja diutamakan)

Mohon war2kan kepada kejiranan masing2.

Hubungi saya utk pendaftaran : PN NUR (BIRO WANITA PPBSP)


0 comments:

Malinglist Terkini

Related Posts with Thumbnails

Kalendar

Maklumat Setempat

Pihak Berkuasa Berkaitan

Malaysiakini

Berita Harian

ESPNsoccernet